Thuis Nieuws

Divers pooltype ontwerp van de waterbehandeling

Certificaat
Van goede kwaliteit De Filter van de Zwembadpatroon voor verkoop
Klantenoverzichten
Beste qeenly, dank voor uw goede baan. u bent een goede leverancier. u bent zeer het aandachtige, zeer beleefde en harde werken. het kijken aan het werk Lange termijn met u.

—— Dan Clark

De de boete en filters van de pompwerken het poolwater zonder problemen. Dit is duurzaam product. Waarschijnlijk vele jaren… dank voor de leverancier zal duren.

—— Terencengo

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Divers pooltype ontwerp van de waterbehandeling

Divers pooltype ontwerp van de waterbehandeling

Eerst, binnen verwarmd zwembad

Volgens de kenmerken van het binnen zwembad dat, met het doel van eersteklas luxe en plezier moet het hele jaar door werken, zijn er geen winter en zomer, zodat is het over het algemeen een constant temperatuur en vochtigheids zwembad.

 

Gemeenschappelijke problemen in binnenzwembaden:

1) Wegens de transpiratiekenmerken van het zwembad, is de relatieve vochtigheid van de binnenlucht te hoog, en de vochtige chloor bevattende lucht kan corrosie van de de bouw structuur en de schade aan de decoratie veroorzaken;

2) Het energieverbruik van de binnenpool constante temperatuur is te hoog, en de bedrijfskosten zijn hoog.

 

oplossing:

1. De de omloopmethode van het zwembadwater heeft de voorkeur omloop tegen de stroom in te gebruiken. Zijn sterke punten zijn hoofdzakelijk:

1) De het filtreren nauwkeurigheid is hoger en de cyclus is vollediger;

2) Het systeem is meer perfect en de bescherming is eenvoudiger: het gehele systeem omvat zes delen: omloop, filtratiereiniging, desinfectie en oxydatie, het saldo van de waterkwaliteit, constante temperatuur en vochtigheid, en systeem controle. Elk deel heeft onafhankelijke functies, en het systeem wordt gevormd door de combinatie organische stoffen. Het poolwater wordt behandeld om het poolwater aan een specificatie te brengen die schoon, hygiënisch en comfortabel is.

 

2, het poolwater het verwarmen thermostaatmateriaal hebben de voorkeur de lucht bronwarmtepomp te gebruiken, zijn de hitte in de lucht door de compressie van de temperatuur te absorberen om het principe van water te verwarmen, zijn nu de energy-efficient verwarmingsmethode.

 

3, binnenontvochtiging van de pool:

Wegens de transpiratie van de waterspiegel, is de relatieve vochtigheid in de ruimte te hoog. De chloor bevattende lucht in de poollucht condenseert in water wanneer het koud is, wat de de bouw structuur van de pool ruimte en aangrenzende ruimte aantast. De geïntegreerde ontvochtigingswarmtepomp kan worden geselecteerd. De warmtepomp heeft een warmtepomp met zwembadwater en warm water, de luchtontvochtiging van de poolruimte, en binnenairconditioner wordt geïntegreerd die. De warmtepomp heeft over het algemeen een nieuwe functie van de luchtuitlaat en een functie van de hitteterugwinning.

 

Ten tweede, openlucht openbaar zwembad

Volgens de beperkingen en de toepassingsbehoeften van het openlucht openbare zwembad, is het gebied meestal 600-1200m2, en de vorm is meestal onregelmatig, en is verdeeld in volwassen pool, kinderenpool en (facultatieve) massagepool. Er zijn een gedwongen douche en van de onderdompelingsdesinfectie pool in het midden van de zwembadgang. De meeste openluchtzwembaden zijn normale temperatuurzwembaden, die volgens lokale temperatuur elk jaar worden aangepast.

 

oplossing:

1. De openlucht de omloopmethode van het zwembadwater keurt het stroomafwaartse stroomtype goed: _het zuiveren door de terugkeer water afzet de plaats be*palen bij de bodem van de pool, en toen ver*zenden in de pool door de water watervoorziening haven onder de pool eind of de zijgevel waterspiegel.

Sterke punten: _de kosten van terugkerenen water en afvoerkanaal vrij laag, de de plannen van door:geven waterpijpleiding eenvoudig, en de de begrafenis ondiep; het energieverbruik van het systeem is laag, en de bescherming is vrij geschikt in het recentere stadium; de waterkwaliteit kan naar genoegen worden toegepast.

Loopt over: De bodem van de pool is gemakkelijk om vuil te deponeren, en er zijn vele pijpleidingen die door de poolmuur overgaan. Ander materiaal is nodig om het rioleringsapparaat te verwijderen.

 

2, de desinfectie van het poolwater bepleiten het gebruik van ultraviolette desinfectie of de chemische desinfectie van desinfectiedrugs!

Bartijd : 2019-03-27 17:45:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sichuan Great Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. qeenly zeng

Tel.: 86-13658050402

Fax: 86-28-62605087

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)